Geschreven door admin 15:09 Niet gecategoriseerd

Goedemiddag, 

Mijn naam is Ilse de Boer en ik ben 18 jaar oud. Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn HBO-studie ‘journalistiek’. Ik woon zelf in Leeuwarden, maar kom al mijn hele leven op Terschelling en heb sinds de zomer van 2022 een baantje op het eiland. Ik zie vaak jullie magazine voorbijkomen en ik vind het altijd heel leuk om het te lezen en op die manier een beetje op de hoogte te blijven van wat er allemaal op het eiland speelt!

Afgelopen kerstvakantie was ik dan ook weer aan het werk op het eiland en heb ik jullie magazine meerdere keren op verschillende plekken voorbij zien komen. Nu ik bezig ben met de studie journalistiek vind ik tijdschriften, kranten en televisie natuurlijk extra interessant en spreekt jullie magazine mij erg aan. Het is een combinatie van de dingen die ik het leukste vind, het prachtige eiland en mooie producties. Ik vroeg mij daarom af wat de mogelijkheden bij jullie zijn qua werk? En of hier überhaupt voor mij een mogelijkheid bij jullie zal zijn? 

Ik heb door mijn studie al aardig veel ervaring met het editen van stukken (via Indesign etc.) en daarnaast ook veel ervaring met interviewen en alles wat daarbij komt kijken. 

 

Ik ben benieuwd wat de mogelijkheden bij jullie zijn, graag hoor ik snel van jullie! 🙂

 

Vriendelijke groet, 

Ilse de Boer – 06 83012791 (Een appje sturen of bellen is voor mij ook prima, als dat makkelijker is)

(Visited 1 times, 1 visits today)